Ideen bag Musikklubben

Musik er bedst, når man dyrker det sammen

Vi, der står bag Musikklubben er selv passionerede omkring musik, og vi savnede muligheden for at spille sammen med andre og for andre.

Baggrund:
Tidligere – før verden gik af lave – afholdt Portalen månedlige musikcafeer, hvor glade amatørmusikere/sangere kunne træde op foran et veloplagt publikum, med hjælp fra et superdygtigt husorkester. Det kan I se et par eksempler på i videoerne her.
Men desværre er det slut. Sparet væk.

Derfor har nogen af de glade amatører lavet Musikklubben, som et samlingssted for udøvende musikere - og for dem, der bare gerne vil nyde musikken.
Her kan unge, voksne og seniorer mødes om en fælles interesse i den rytmiske musik – hvad enten det er rock, pop, jazz eller folk.

Det er ikke en musikskole, men forhåbentligt kan det blive et vækstlag for musiklivet i kommunen, og hvem ved - måske står vi igen en dag på scenen i Portalen. Husorkesteret har vi ikke råd til, så vi må gøre det selv :-)

Formelt er vi en folkeoplysende forening, der er godkendt af Greve kommune. Det giver os mulighed for at få stillet lokaler til rådighed, og søge om tilskud.
Musikklubben er repræsenteret i Fritidsrådet.